docx 1 trang thaodu 5600
Bạn đang xem tài liệu "Đề kiểm tra học kỳ I môn Tiếng Anh Lớp 6 - Nghe - Năm học 2016-2017 - Trường THCS Đặng Văn Ngữ", để tải tài liệu gốc về máy bạn click vào nút DOWNLOAD ở trên

• docxde_kiem_tra_hoc_ky_i_mon_tieng_anh_lop_6_nghe_nam_hoc_2016_2.docx

Nội dung text: Đề kiểm tra học kỳ I môn Tiếng Anh Lớp 6 - Nghe - Năm học 2016-2017 - Trường THCS Đặng Văn Ngữ

1. Trường THCS Đặng Văn Ngữ KIỂM TRA HỌC KÌ 1 SBD: Họ, tên: Lớp: 6/6 Năm học 2016 - 2017 Mã phách Giáo viên coi Môn: TIẾNG ANH 6 - NGHE Thời gian làm bài: 15 phút Điểm: Giáo viên chấm Mã phách 1. Mr. Lee, the camp leader, is talking on the phone with Phuc’s parents about activities at the Super Summer Camp. Listen and put the activities in order. (1m) A. Opening the public speaking class B. Doing a treasure hunt C. Having a bike ride to the mountain D. Having a big party by the pool E. Visiting a milk farm Answer: 1. C 2 3 4 5 2. Mai and her mother are going shopping for Tet. What will they buy for their family? Listen and fill in the missing words. (1m) 1. They will buy some peach 2. They will buy some new. for Mai and her brother. 3. They will buy a new tie for . 4. They will buy some for Mai’s grandparents.