Đề kiểm tra 15 phút môn Tiếng Anh Khối 7 - Trường THCS Thành Nhất

Bạn đang xem tài liệu "Đề kiểm tra 15 phút môn Tiếng Anh Khối 7 - Trường THCS Thành Nhất", để tải tài liệu gốc về máy bạn click vào nút DOWNLOAD ở trên

• docde_kiem_tra_15_phut_mon_tieng_anh_khoi_7_truong_thcs_thanh_n.doc

Nội dung text: Đề kiểm tra 15 phút môn Tiếng Anh Khối 7 - Trường THCS Thành Nhất

1. PHÒNG GD & ĐT TP BUÔN MA THUỘT THE TEST ENGLISH 7 Thanh Nhat school Time: 15 munites Class: 7 Full name: . Marks Teacher’s comments * Điền giới từ thích hợp 1. Lan'll have a party Friday evening. 2. Would you like to come my house lunch? 3. She takes care her family. 4. She works a local supermarket. 5. My mother works the field my father. 6. Does your father work . Hanoi? 7. David is good . Math. 8. What do you do your free time? 9. Are you interested . sports?. 10. There's a good film . the moment. 11. Thanks . your letter. 12. I'll see my mom and dad . their farm. 13. We have to work hard home and school 14. We'll visit her Christmas. 15. Are you tired . watching TV?