Bạn đang xem tài liệu "Đề kiểm tra định kỳ học kỳ I môn Tiếng Anh Lớp 7 - Đề số 02 - Năm học 2017-2018 - Trường PTDTBT THCS Phăng Sô Lin (Có đáp án)", để tải tài liệu gốc về máy bạn click vào nút DOWNLOAD ở trên

• docde_kiem_tra_dinh_ky_hoc_ky_i_mon_tieng_anh_lop_7_de_so_02_na.doc

Nội dung text: Đề kiểm tra định kỳ học kỳ I môn Tiếng Anh Lớp 7 - Đề số 02 - Năm học 2017-2018 - Trường PTDTBT THCS Phăng Sô Lin (Có đáp án)

1. PHÒNG GD & ĐT SÌN HỒ ĐỀ KIỂM TRA ĐỊNH KỲ HỌC KỲ I TRƯỜNG PTDTBT THCS NĂM HỌC 2017 - 2018 PHĂNG SÔ LIN Môn: Tiếng Anh Lớp: 7 ĐỀ SỐ: 02 Thời gian:45 phút (Không kể thời gian chép đề) (Đề kiểm tra gồm 02 trang) I: Nghe và hoàn thành đoạn văn.(1đ) Minh: Hello, Hoa. What are you doing? Hoa: Hi, Minh. I’m doing my homework. Minh: You work too much, Hoa. You should relax. It’s half past four and is Sunday. Hoa: Ok. What we do? Minh: Let’s go to the cafeteria and get a cold II: Chọn từ có phần in đậm phát âm khác với các từ còn lại.(1đ) 1. A. house B. happen C.hair D.hour 2. A. took B. look C.blood D.good 3. A. chair B.schoolC.children D.church 4. A. thank B. gather C.ethic D.thing III: Điền giới từ ( on, at, in ). (1đ ) 1. Lan is interested music. 2. I’m going to see Hoa Tuesday? 3. They usually go to Hue August? 4. Tuan and Ha often play catch . recess. IV: Chia động từ trong ngoặc (2đ) 1.He usually (watch) . TV but sometimes he reads books. 2. Would you like (play) marbles with us? 3. What about (go) swimming? 4. At the present, we (rehearse) a play. 5. you . (be) free tomorrow? 6. Let’s (play) soccer! 7. He likes (see) .moutain. 8. She can’t (swim) .in the river. V:Nối cách đọc thời gian giống nhau ở cột A với B. (1đ) A B 1.It is a quarter to one. a. It is ten ten 2. It is ten past ten. b. It is two thirty 3. It is twenty – five past three. c. It is twelve forty-five 4. It is half past two. d. It is three twenty – five 1. 2. 3. 4.
  2. VI: Đọc đoạn văn sau đó trả lời câu hỏi (2đ) Ba: Tomorrow is Sunday. What should we do? Tuan: What about going to the movies? Nam: There aren’t any good movies on at the moment. Why don’t we play soccer? Tuan: I’m sorry. I’m tired. Let’s go to my house. We can have something to drink. Lan: I wants to do English homework. Ba: Great, that is a good idea. Let’s go to Tuan’s house. Questions: 1.What does Tuan want to do? 2.Why doesnot Nam want to go to the movie? 3.What does Nam want to do? 4. Does Lan want to do English homework? VII:Viết lại câu sao cho nghĩa không đổi. (2đ) 1. What about listening to music? Let’s . 2. Why don’t you come to my house? Would you like ? 3. Let’s go swimming. Why don’t you .? 4. Would you like to visit Ha Long Bay? What about . The end ( HS không được sử dụng tài liệu. GV coi kiểm tra không giải thích gì thêm) Name: .Class:
  3. PHÒNG GD & ĐT SÌN HỒ HƯỚNG DẪN CHẤM ĐỀ KIỂM TRA ĐỊNH KỲ TRƯỜNG PTDTBT THCS HỌC KỲ I NĂM HỌC 2017 - 2018 PHĂNG SÔ LIN Môn: Tiếng Anh Lớp:7 ĐỀ SỐ: 02 Question I: (1,0 điểm) - Mỗi ý đúng được 0.25 điểm. 1. math 2. tomorrow 3. should 4. drink Question II: (1,0 điểm) - Mỗi câu đúng được 0.25 điểm. 1. D 2. C 3. B 4. B Question III: (1,0điểm) - Mỗi câu đúng được 0.25 điểm. 1. in 2. on 3. in 4. at Question IV:(2,0 điểm) - Mỗi ý đúng được 0.25 điểm. 1. watches 2. to play 3. going 4. are rehearing 5. Will- be 6. play 7. seeing 8. swim Question V: (1,0 điểm) - Mỗi ý đúng được 0.25 điểm. 1. c 2. a 3. d 4. b Question VI: (2,0 điểm) - Mỗi câu đúng được 0.5 điểm. 1. Tuan wants to go to the movie. 2. Because there aren’t any good movies on at the moment. 3. Nam wants to play soccer. 4. Yes, she does. Question VII: (2,0 điểm) - Mỗi câu đúng được 0.5 điểm. 1. Let’s listen to music. 2. Would you like to come to my house? 3. Why don’t you come to my house? 4. What about visiting Ha Long Bay?